ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

ΕΔΕ για την υπόθεση Ντουρμισάι στη Football League!

Η πρόσφατη τοποθέτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου για την υπόθεση Ντουρμισάι ήταν αναμενόμενο ότι θα δημιουργούσε αντιδράσεις, οι οποίες θα εκφράζονταν στο ΔΣ της Football League την Τετάρτη (05/04).

Αρχικά ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του Άρη, Σίμου Ορφανίδη, ο οποίος ανέβασε τους τόνους, με τον πρόεδρο της Ένωσης να υποστηρίζει ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το FL News:

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλης Φωτάκης ζητούσε εξηγήσεις από τον Λεουτσάκο για τις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και, μάλιστα, τόνιζε ότι υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο. Ωστόσο, ο Φωτάκης προχώρησε σε μία καταγγελία που θα συζητηθεί και ζήτησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση στη λίγκα κατά υπαλλήλου!

Όπως αποκαλύπτει το FL News, που έδωσε το «παρών» στα γραφεία της διοργανώτριας, ο δικηγόρος της ομάδας του Ηρακλείου, ζήτησε να παρθούν μέτρα κατά του Γιώργου Κούνουπα, ο οποίος – σύμφωνα πάντα με τον Φωτάκη – παραπληροφόρησε την ΠΑΕ, με αποτέλεσμα αυτή να καταθέσει ελλιπές, ως προς το ποσό, παράβολο για την καταγγελία κατά της Λαμίας! Αυτό, βέβαια, υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί, όμως δεν παύει να βάζει σε κίνδυνο απόρριψης την καταγγελία των Κρητικών, εάν αυτή εκδικαστεί.

Ο Φωτάκης, λοιπόν, ζήτησε ΕΔΕ κατά του συγκεκριμένου υπαλλήλου, αφού ενώ το παράβολο ήταν 800 ευρώ, ο ίδιος επέμενε ότι ήταν 700. Ο ΟΦΗ θεωρεί ότι η ενέργειά του αυτή ήταν σκόπιμη και, μάλιστα, ο νομικός των «μελανόλευκων» είχε μάρτυρα τον Ορφανίδη. Ο τελευταίος σημείωσε ότι η επιμονή Φωτάκη ήταν μεγάλη, καθώς ο ΚΑΠ προβλέπει παράβολο 800 ευρώ, όμως ο Κούνουπας, σύμφωνα, με την πλευρά της ομάδας του Ηρακλείου, επικοινώνησε με υπάλληλο της ΠΑΕ και της ζήτησε να καταθέσει 700! Σημειώνεται, πάντως, ότι η ΠΑΕ Άρης έχει καταθέσει παράβολο 800 ευρώ”.

To Top