ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οδεύει στον Άρη ο 19χρονος Σανδραμάνης

Με τον 19χρονο Χρυσόστομο Σανδραμάνη αναμένεται να ενισχυθεί ο Άρης, με τον νεαρό γκαρντ να έχει μείνει ελεύθερος από την Καρδίτσα, ομάδα που αγωνίζεται στην Α2.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το καλοκαίρι του 2018 με τις εμφανίσεις του με την Εθνική τράβηξε το βλέμμα του Άρη και του Περιστερίου, ωστόσο προτίμησε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Προμηθέα , από όπου φέτος το Σεπτέμβρη ζήτησε και έμεινε ελεύθερος.

Ο 19χρονος διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες γκαρντ,  ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του, είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο αφού ήταν η τελευταία χρονική μεταγραφή και όταν τραυματίστηκε ο Σωτήρης Μπιλλής.

Στο διάστημα παραμονής του στην Καρδίτσα έπαιξε σε 11 παιχνίδια με 7’ μέσο όρο συμμετοχής. Εν τέλει αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους, με τον Άρη να είναι κοντά στην απόκτησή του, με τον ΕΣΑΚΕ μάλιστα να τον έχει εντάξει ήδη στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Με την διαφαινόμενη απόκτηση του Σανδραμάνη, ο οποίος αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ, θα καλυφθεί το κενό που άφησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

To Top