Πρέμιερ Λιγκ και νίκες φιλοξενούμενων

Μετά την Boxing Day, ακολουθεί μια… συνηθισμένη day στην Αγγλία, με πλήρη αγωνιστική. Θα σταθούμε σε δυο διπλά σήμερα, τα οποία προσφέρονται σε τιμές άνω του 1.70 αμφότερα.

Μπέρνλι – Γιουνάιτεντ

Έκανε φιλότιμη προσπάθεια απέναντι στην Έβερτον, εν τέλει ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τα «ζαχαρωτά», με το γκολ να σημειώνεται στα τελευταία λεπτά. Η απόσταση της από την γραμμή του υποβιβασμού είναι στους έξι βαθμούς και δίνει την αίσθηση της ασφάλειας στην ομάδα του Σον Ντάιτς.Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 17ο απέναντι στην Νιουκάστλ, αντέδρασε και έφτασε στη νίκη (4-1). Ουσιαστικά… καθάρισε το ματς στο πρώτο μέρος (3-1) με τον Μαρσιάλ να σκοράρει δις. Απόψε θα έχει ως σύμμαχο και την παράδοση, κάτι που μας κάνει να σκεφτούμε το ενδεχόμενου του διπλού στο 1.85.

Νόριτς – Τότεναμ

Έχασε εκτός έδρας από την Άστον Βίλα και έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό διαμορφώθηκε στο 64ο λεπτό, ένα αποτέλεσμα που ίσως να την αδικεί. Στο -7 από την γραμμή της παραμονής, ενώ είναι φανερό πως τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. Παράλληλα, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η Τότεναμ επιβλήθηκε με 2-1 της Μπράιτον, κάτι που διαμορφώθηκε με ανατροπή. Στο 37’ έμεινε πίσω στο σκορ, στο 53’ ισοφάρισε και στο 72’ το ανέτρεψε. Μείωσε παράλληλα την απόσταση της από την Τσέλσι στους τρεις βαθμούς και οι ελπίδες για μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας αναθερμάνθηκαν. Θεωρούμε πως θα περάσει με διπλό από την έδρα της ουραγού Νόριτς, με το διπλό στο 1.72 να είναι η δεύτερη μας επιλογή.

Foxbet, η αλεπού του στοιχήματος

To Top