ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οδηγός για τον Άρη η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ κι έτσι θα πορευτεί απέναντι στον Ατρόμητο

“Με τον ΟΦΗ κάναμε καλή εμφάνιση, πήραμε θετικό αποτέλεσμα, όμως, θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Είναι οδηγός η εμφάνισή μας στον αγώνα με τον ΟΦΗ για όλα τα παιχνίδια έως το τέλος της κανονικής περιόδου, αρχής γενομένης από αυτό με τον Ατρόμητο”, με αυτές τις λέξεις ο Τόλης Τερζής στέλνει το μήνυμα προς τους παίκτες του αλλά και προς τον κόσμο για το πως θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής την ομάδα του Περιστερίου.

Στόχος του Άρη είναι η νίκη μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Να κάνει δηλαδή το απόλυτο νικών. Οδηγός για τον Άρη είναι η νίκη αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση των κιτρινόμαυρων στο “Γεντί Κουλέ”. Εκεί όπου ο Νταρίντα έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, αφού κατάφερε να σκοράρει και το τέρμα του να μπει σε ψηφοφορία στα καλύτερα γκολ της 23ης αγωνιστικής. Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε και ο Ρουπ. Δύο παίκτες που ο Άρης τους χρειάζεται και στο αυριανό (26/2, 19:30) ματς με τον Ατρόμητο.

Το ευχάριστο για τον Τόλη Τερζή είναι πως ο Άρης δεν έχει προβλήματα πέραν του τιμωρημένου Φαμπιάνο. Κάτι που τον βοηθάει να δουλέψει απερίσπαστος ώστε οι κιτρινόμαυροι μπροστά στο κοινό τους να πάρουν το τρίποντο.

To Top