ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του και βρίσκεται εν αναμονή του Φαμπιάνο

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώνεται τελικά σήμερα πριν από το παιχνίδι της Δευτέρας (08/05, 21.00) με την ΑΕΚ, με τον Τόλη Τερζή να περιμένει να δει αν ο Φαμπιάνο είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε και χθες συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και ο προπονητής του, περιμένει να δει εάν σήμερα θα μπει κανονικά για να μπορεί να τον υπολογίζει.

Αν όχι τότε τη θέση του θα πάρει ο Ενκουλού, ως δίδυμο με τον Πίρσμαν. Αυτό διότι δεν υπάρχει άλλος στόπερ μιας και ο Μπράμπετς συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει Ατρομήτου

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (26/2, 19:30) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται, με τον Τόλη Τερζή να προχωρά στις τελικές δοκιμές και να ανακοινώνει την αποστολή.

Το βάρος στις τελευταίες προπονήσεις έχει πέσει στο κομμάτι της τακτικής. Μοναδική απουσία για τους κιτρινόμαυρους είναι ο τιμωρημένος Φαμπιάνο με τη θέση του να καλύπτεται από τον Ενκουλού.

Σήμερα ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές για το ποιοι παίκτες θα πάρουν φανέλα βασικών ενόψει του “τελικού” απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου. Στόχος του Άρη είναι μόνο η νίκη ώστε να προσπεράσει και το Βόλο στο βαθμολογικό πίνακα μετά το χθεσινό εντός έδρας στραβοπάτημα κόντρα στη Λαμία αλλά και να αρχίσει να χτίζει ένα σερί νικών μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες λύσεις, η απουσία του τιμωρημένου Φαμπιάνο, θα φέρει και πάλι το δίδυμο των Μπράμπετς και Ενκουλού, ο Οντουμπάζιο θα παίξει δεξιά, ενώ για τα αριστερά, ο Πίρσμαν τα πήγε μεν καλά στο Ηράκλειο, αλλά είναι πιθανό ο Τερζής να επιλέξει τον πιο… επιθετικογενή Μαζικού.

Στα χαφ, η τριάδα των Ετέμπο, Νταρίντα και Ρουπ ήταν εξαιρετική στην Κρήτη κι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ για την επίθεση, Καμαρά και Ματέο μάλλον θα διατηρηθούν και μια θέση φαίνεται να «παίζει» ανάμεσα σε Ιτούρμπε και Λουίς Πάλμα.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

To Top