ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οικεία πρόσωπα σήμερα απέναντι στον Άρη

Πολλά οικεία πρόσωπα θα εμφανιστούν σήμερα στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη. Τρεις παίκτες έχουν φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ και ο Βαγγέλης Αγγέλου υπήρξε προπονητής των κίτρινων σε μια δύσκολη περίοδο.

Αυτός που έχει την μεγαλύτερη σχέση με τον Άρη από τους παίκτες του Προμηθέα είναι ο Πέτρος Γερομιχαλός, αθλητής που γαλουχήθηκε μπασκετικά στον Άρη, που κέρδισε τίτλο ως μέλος της εφηβικής ομάδας, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στην πρώτη ομάδα. Φέτος αγωνίζεται κάτι περισσότερο από 10 λεπτά στον Προμηθέα και έχει 3,2 πόντους και 1,2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Υπάρχει επίσης ο Νίκος Γκίκας, που κάνει πολύ καλή χρονιά με 9,5 πόντους, 2,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, αλλά και το εντυπωσιακό 44,2% στα τρίποντα, όπως επίσης και ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος έχει 6,5 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε σχεδόν 15 λεπτά συμμετοχής.

Προπονητής εδώ και κάποιες αγωνιστικές είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου, που είχε αναλάβει τον Άρη την περίοδο 2011-12 διαδεχόμενος τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στο ξεκίνημα της χρονιάς και είχε φύγει από την ομάδα για να πάει στην Εφές Αναντολού.

To Top