Οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ από το 2004 μέχρι σήμερα!

Έλεγχος των οικονομικών πεπραγμένων της ΠΑΕ Άρης από το 2004 μέχρι και σήμερα θα διενεργηθεί από ανεξάρτητο ελεγκτικό μηχανισμό, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς πόσα είναι τα χρέη της ΠΑΕ και πώς δημιουργήθηκαν! Αυτό αποφάσισε στην πρώτη της συνεδρίαση το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών, που ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν πέντε ώρες!

Οι εξαγγελίες για έλεγχο και κρυστάλλινη διαφάνεια που ακούστηκαν από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών θα γίνουν άμεσα πράξη. Αποφασίστηκε να διενεργηθεί εξονυχιστικός έλεγχος στο λογιστήριο της ΠΑΕ, ώστε να εξακριβωθεί το χρέος που έχει η εταιρεία και φυσικά πώς αυτό δημιουργήθηκε μέσα σε οχτώ χρόνια και έχει φέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο χείλος της καταστροφής.

Αποφασίστηκε επίσης μέσα στο άμεσο μέλλον να δημιουργηθεί ένας διαρκής “εσωτερικός” ελεγκτικός μηχανισμός που θα προστατεύει την ΠΑΕ και θα ελέγχει όποιον ασχολείται διοικητικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όλα αυτά θα αναλυθούν διεξοδικά σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει άμεσα – σήμερα στις 2 το μεσημέρι κατά πάσα πιθανότητα – το δ.σ. της Κοινωνίας Μελών.

To Top