Σήμερα αποφασίζει ο Κατσαβάκης για τους «μικρούς»

Ημέρα… κρίσης είναι η σημερινή για τους παίκτες της Κ-20 και Κ-17, που δοκιμάζονται από τον Μάκη Κατσαβάκη! Ο τεχνικός του Άρη θα αποφασίσει ποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα πάρει μαζί του στην Ιταλία και ποιους όχι…

Από την περασμένη Δευτέρα, ο Σερραίος προπονητής έχει υπό την επίβλεψή του πάνω από… μια ενδεκάδα παίκτες των ακαδημιών, με στόχο να τεστάρει τις δυνατότητες καθενός από αυτούς. Ανάλογα με την ετοιμότητά τους, αλλά και τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας, θα αποφασίσει πόσοι και ποιοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Πράτο Άλο Στέλβιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, από τις 23 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι παίκτες που δεν θα κριθούν ετοιμοπόλεμοι για να ενταχθούν άμεσα στην πρώτη ομάδα θα ενημερωθούν τηλεφωνικά, προκειμένου να επανέλθουν προσεχώς στις προπονήσεις των ομάδων Κ-20 και Κ-17. Είναι πάντως δεδομένο ότι όλοι οι «μικροί» άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για τη μεγάλη διάθεση που έδειξαν σ’ αυτό το τριήμερο.

Μετά την επιλογή των νεαρών που θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα, ο Μάκης Κατσαβάκης θα εισηγηθεί σε ποιες θέσεις απαιτείται η απόκτηση Ελλήνων κάτω των 24 ετών, έτσι ώστε να «γεμίσει» το ρόστερ με τον ταχύτερο και καταλληλότερο τρόπο. Για το τέλος θα μείνει η επιλογή των τριών ποδοσφαιριστών άνω των 24, η οποία θα είναι και η κρισιμότερη.

Υπενθυμίζεται ότι από το «μικροσκόπιο» του 59χρονου τεχνικού πέρασαν αυτές τις μέρες οι Τάσος Καράδαης (19 ετών, τερματοφύλακας), Γιώργος Παπαδόπουλος (18, τερματοφύλακας), Δημήτρης Μπαγκής (19, αριστερός μπακ), Γρηγόρης Περήφανος (19, δεξιός μπακ – στόπερ), Χρήστος Τουλκερίδης (18, στόπερ), Ερωτόκριτος Νταμαρλής (20, στόπερ – αμυντικός μέσος), Αλέξανδρος Γιώρης (20, αμυντικός μέσος), Παντελής Αντωνιάδης (18, αμυντικός μέσος), Ανδρέας Κρυστάλλης (18, μέσος), Πέτρος Λένος (18, δεξιός μέσος), Αλέξανδρος Καραγιάννης (19, αριστερός εξτρέμ), Δημήτρης Σουνάς (18 ετών, επιτελικός μέσος), Χρήστος Γιαννακιτσίδης (18, επιθετικός), Νίκος Μαρμαράς (20, επιθετικός), Ηλίας Ιγνατίδης (16, επιθετικός), Πάρης Παλιάτσιος (18, επιθετικός).

To Top