Οικονομικό και εσωστρέφεια οι «αντίπαλοι» του Άρη

«Τα γεγονότα που μεσολάβησαν μέσα στις δέκα τελευταίες ημέρες είναι πολλά και σημαντικά. Πρόσληψη νέου προπονητή, πιθανή επιστροφή Κόκε, φυγή Τσέζαρεκ, δηλώσεις Σηφάκη είναι μερικά από αυτά. Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ»… Ο Πέτρος Πασσαλής σχολιάζει την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα στο blog του….

 
Καλό υπόλοιπο ημέρας…

Η αγωνιστική δραστηριότητα επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά την εορταστική περίοδο. Το παιχνίδι κυπέλου εναντίον του Ατρόμητου στην Αθήνα σηματοδότησε την λήξη της πορείας του ΑΡΗ στον συγκεκριμένο θεσμό. Ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να προκριθεί αν διαχειριζόταν καλύτερα το προβάδισμα που απέκτησε με το γκολ που σημείωσε. Τα γεγονότα που μεσολάβησαν μέσα στις δέκα τελευταίες ημέρες είναι πολλά και σημαντικά. Πρόσληψη νέου προπονητή, πιθανή επιστροφή Κόκε, φυγή Τσέζαρεκ, δηλώσεις Σηφάκη είναι μερικά από αυτά. Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δεν ήμουν ποτέ υποστηρικτής του Τσέζαρεκ. Είναι ένα σέντερ φορ με μικρό συνολικό αριθμό τερμάτων στις ομάδες που αγωνίστηκε. Δεν αποτελεί όμως ούτε για την ΠΑΕ ούτε για τον ίδιο καλή είδηση η αποχώρηση, του με τον τρόπο που έγινε, πριν από μία σειρά δύσκολων αγώνων.

Οι δηλώσεις Σηφάκη αποτελούν θέμα συζήτησης. Απέδειξαν πως η εσωστρέφεια που αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό του ΑΡΗ ζει και βασιλεύει. Ο Σηφάκης ανέφερε τα γεγονότα και είπε την άποψη του. Δεν έπαιξε το παιχνίδι των διαρροών προς τον τύπο. Είπε αυτά που πίστευε. Κάποιοι συμφωνούν κάποιοι όχι. Την αλήθεια την γνωρίζουν όσοι βρίσκονται εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν μπορεί όμως η άποψη ενός ποδοσφαιριστή, έστω και τόσο σημαντικού όπως ο Σηφάκης, να δημιουργεί τόσους τριγμούς.

Η επιστροφή του Κόκε προβληματίζει. Ο ΑΡΗΣ τους τελευταίους δέκα μήνες αναζητά τον παίχτη που θα αναπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε από την φυγή του. Το ότι δεν τον βρήκε και επιστρέφει ξανά στην λύση του Ισπανού δείχνει πως χωλαίνει το κομμάτι της επιλογής των ποδοσφαιριστών.

Ο Κόκε από την άλλη πλευρά περιπλανήθηκε και δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές ομάδες από την στιγμή που αποχώρησε από τον ΑΡΗ. Ο βαθμός ετοιμότητας του, την ώρα που είναι απαραίτητη η ενίσχυση στην επίθεση, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί επίσης στον έλεγχο της εξωγηπεδικής του ζωής, εφόσον επιστρέψει στην ομάδα…

Νέος προπονητής του ΑΡΗ είναι και επίσημα πλέον ο κύριος Μασάδο. Δεν γνωρίζω ούτε τον τρόπο δουλειάς του ούτε τον τρόπο που του αρέσει να αγωνίζονται οι ομάδες του. Οπότε μπορώ μόνο να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είστε όλοι καλά.

To Top