Οικονομόπουλος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν!»

Οι απουσίες των τιμωρημένων Τάτου και Κοέλιο, φέρνει τον Μπάμπη Οικονομόπουλο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, στη μεσαία γραμμή του Αρη, ενόψει Ιωαννίνων.

Ο 22χρονος αθλητής περιμένει την ευκαιρία από τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Οικονομόπουλος, στην κάμερα της Nova.

-Μπάμπη, πάτε στα Γιάννενα σαφώς με διαφορετική ψυχολογία..
« Σίγουρα η έλευση του καινούριου προπονητή, του κ. Παπαδόπουλου, έχει αλλάξει κατά πολύ την ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να μας φτιάξει την ψυχολογία, ανεβάζοντάς μας το ηθικό. Ξέραμε, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τη Λιβαδειά και με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσπάθεια θα πάμε στα Γιάννενα, ώστε να πάρουμε το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουμε το γρηγορότερο τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού».

-Στο ματς με τον Λεβαδειακό, αποδείξατε ότι δυνατότητες έχετε. Τελικά έλειπε αυτό για το οποίο μας μίλησες και μας μιλούν όλοι οι συμπαίκτες σου, δηλαδή η καλή ψυχολογία;
« Απ΄ ότι καταλαβαίνουμε, υπάρχει άγχος. Και υπάρχει άγχος, γιατί δεν μας αξίζει να είμαστε σ΄ αυτή τη θέση. Υπάρχει άγχος για το ότι πρέπει να κερδίσεις. Βγαίνοντας στο γήπεδο, γνωρίζεις πως δεν υπάρχει άλλο περιθώριο και όλο αυτό ίσως έβγαινε σε κακό. Χαρακτηριστικό είναι πως σε πολλά παιχνίδια προηγηθήκαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ, κοιτάμε στα μάτια τον αντίπαλο, δεν φοβόμαστε κανέναν και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς σ΄ όλα τα παιχνίδια, διότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα πετύχουμε!».

-Τελευταίο «κάστρο» που έχει απομείνει να ρίξετε είναι μια εκτός έδρας νίκη;
« Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, δουλεύουμε πάρα πολύ στο γήπεδο με τον προπονητή μας και στην τακτική. Πιστεύω να μας βγει σε καλό, γνωρίζοντας, βέβαια, ότι τα Γιάννενα είναι μια πολύ καλή ομάδα, εβρισκόμενη σε πολύ καλή θέση, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν είμαστε σωστοί τακτικά και λίγο τυχεροί στην επίθεση, γιατί χωρίς τύχη δεν γίνεται τίποτα, νομίζω ότι θα φύγουμε ευχαριστημένοι απ΄ τα Γιάννενα».

-Είσαι έτοιμος να επιστρέψεις στη βασική ενδεκάδα;
« Πάντα ήμουν έτοιμος! Τώρα, επειδή λείπουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, στο χώρο του κέντρου που είναι η θέση μου, περιμένω από τον προπονητή να μου δώσει την ευκαιρία. Εγώ είμαι όσο καλύτερος μπορώ, δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω ότι θα τον δικαιώσω εάν με επιλέξει».

To Top