Οικονομόπουλος: “Να ξανακερδίσουμε τον σεβασμό όλων! Κατάθεση ψυχής στην Τούμπα, υπερήφανος για το περιβραχιόνιο”

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος φόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη δηλώνοντας υπερήφανος για την τιμή που ένιωσε. Ο νεαρός μέσος έκανε αίσθηση με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: “Θέλουμε να ξανακερδίσουμε τον σεβασμό όλων, δεν αξίζουμε την εικόνα που δείχνει η ομάδα, θα καταθέσουμε την ψυχή μας για το αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα”.

Aναλυτικά:

Για το σημερινό φιλικό: “Ήταν ένα καλό τεστ για όλους μας, μας βοήθησε πολύ. Η Λιούμπιμετς κρατούσε πολύ τη μπάλα και ήταν χρήσιμο αυτό για να δούμε πως αντιδράει η ομάδα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο προπονητής έκανε αρκετές δοκιμές για να δει όλους τους ποδοσφαιριστές”.

Για τη γενικότερη εικόνα της ομάδας: “Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις εμφανίσεις οι οποίες δεν κολακεύουν ούτε εμάς σαν ποδοσφαιριστές αλλά ούτε και το προπονητικό τιμ, το οποίο αδικείται σε μεγάλο βαθμό διότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση από όλους. Με την εικόνα που δείχνουμε φαίνεται ότι κάτι μας λείπει. Κάτι που το έχουμε ξεχάσει και το έχουμε αφήσει πίσω. Προσπαθούμε όμως. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Δεν μας αξίζει αυτή η θέση”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Πρέπει να πάμε μέσα στην Τούμπα σαν μια οικογένεια, να αφήσουμε πίσω ότι μας απασχολεί και να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο στόχο ο οποίος είναι να κερδίσουμε το σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Να καταθέσουμε την ψυχή μας. Η ομάδα χρειάζεται βαθμούς κι εμείς πονοκεφαλιάζουμε για το πώς θα το πετύχουμε. Να ξέρετε ότι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια…”

Για το θέμα Πουλίδο και το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φόρεσε: “Δε γνωρίζω τι έχει γίνει με τον Πουλίδο, ήμουν εκτός αποστολής. Είναι αποκλειστικά δικό του θέμα. Προσωπικά ένιωσα υπερηφάνεια που φόρεσα το περιβραχιόνιο. Το θέμα, όμως, είναι μόνο των αρχηγών, αλλά όλοι μαζί, όλοι οι παίκτες μαζί να βρούμε την λύση”.

To Top