Δεν βρήκε δίχτυα, έμεινε στο 0-0 και ακόμη… ψάχνεται

Ο Άρης είχε συνολικά 12 απουσίες, δοκίμασε αρκετά νέα παιδιά, που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, αλλά σε ένα ακόμη (φιλικό) παιχνίδι δεν βρήκε δίχτυα, έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Βουλγάρικη Λιούμπιμετς και ακόμη… ψάχνεται μια βδομάδα πριν από το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έβαλε πολλά νέα πρόσωπα -και με δεδομένο τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών- δοκιμάζοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Έλσνερ, Κύργια, επιτελικό μέσο τον Σουνά, στην πτέρυγα τον Ρένια και κεντρικό επιθετικό τον Αγγελούδη.

Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Από τη μια ο Άρης προσπαθούσε να βρει ρυθμό, πράγμα δύσκολο με τόσα νέα πρόσωπα, από την άλλη ήταν αρκετά σκληρό το παιχνίδι της Λιούμπιμετς, της νεοφώτιστης ομάδας στην Α’ κατηγορία της Βουλγαρίας, η οποία αποδείχθηκε ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος.

Στην επανάληψη, ο Σέρβος προπονητής των κίτρινων έκανε πολλές αλλαγές  συνολικά οκτώ και ο Άρης έδειξε σχετικά ένα καλύτερο πρόσωπο, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Ο Μανιάς για μια ακόμη φορά δεν σημάδεψε σωστά σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις, με τον Οικονομόπουλο να χάνει στο 63′ τη φάση του αγώνα, σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Σε γενικές γραμμές ο Μιλίνκοβιτς είδε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή να δοκιμάζονται σε ένα αξιόπιστο τεστ, είναι φανερό ότι ο Άρης έχει… θέμα με το γκολ, αδυνατώντας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και γενικά δείχνει μια ομάδα που ψάχνεται με έλλειμμα στο θέμα της ψυχολογίας.

Από τα θετικά για τους κίτρινους η καλή απόδοση του Ρένια, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει μια λύση στην άκρη της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Διαιτήτευσε ο κ. Αγγελάκης απο τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Μπουζάνης, Καραγκούνης (55′ Καραγιάννης), Τσουκάνης, Έλσνερ (55′ Γιαννίτσης), Κύργιας (55′ Καρασαλίδης), Λεμονής (55′ Αντωνιάδης), Γκόλιας (55′ Νταμαρλής), Σουνάς (55′ Ψυχογιός), Ουντότζι (46′ Μανιάς), Ρένια (89′ Λεμονής), Αγγελούδης (55′ Οικονομόπουλος).

ΛΙΟΥΜΠΙΜΕΤΣ (αρχική ενδεκάδα): Ράτσκοφ, Πανόφ, Βελίκοφ, Κόλεφ, Μπουτίνοφ, Ογκιάνοφ, Μίγκνεφ, Σοκολάροφ, Τορλίλοφ, Βεζελίνοφ, Πάμπλο Νάβας.

To Top