ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονόμου: «Έτσι θα γίνει η σύσταση της νέας ΠΑΕ-Θεωρούμε ότι κατά 99% θα είμαστε στη Β΄Εθνική»

Στις διαδικασίες που θα τρέξουν από εδώ και πέρα με αντικείμενο την επόμενη μέρα του Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στο “Αθλητικό Mετρόπολις”, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Τάσος Οικονόμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εμείς περιμέναμε να τελειώσουν όλα στα τέλη του μήνα, προκειμένου να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Όμως τα μηνύματα που έχουμε και αφορούν είτε συγχωνεύσεις ομάδων, είτε περιπτώσεις σκανδάλων όλα αυτά είναι εκκρεμότητες για την ΕΠΟ, η οποία κωλυσιεργεί και με το δίκιο της προκειμένου να λάβει την οριστική απόφαση».

Για το πώς προτίθεται να κινηθεί ο ΑΣ: «Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουμε με τους αρμοδίους του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να βρούμε τον τρόπο ούτως ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις παρακάμπτοντας την διαδικασία σύστασης νέας ΠΑΕ, να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις και μετά τις αποφάσεις της ΕΠΟ να προχωρήσουμε για τη νέα εταιρεία. Θεωρούμε ότι κατά 99% θα είμαστε στη Β’ Εθνική, άρα αυτός ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο μεγαλομέτοχος, δηλαδή, θα πρέπει να δημιουργήσει ομάδα για την Β’ Εθνική».

Για το αν ο Άρης θα πορευθεί με τον Κάλας και τη νέα σεζόν: «Αυτήν την στιγμή μοναδική πρόταση είναι αυτή του Κάλας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο επίσημο. Ο Κάλας είναι διατεθειμένος να στηρίξει οικονομικά την ομάδα και στη Β’ Εθνική και αν δεν υπάρξει κάτι άλλο στο προσεχές μέλλον θα πορευθούμε με τον Κάλας».

Για την διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου: «Το μετοχικό κεφάλαιο με το οποίο θα συσταθεί η νέα ΠΑΕ θα παραδοθεί εξ ολοκλήρου σε τράπεζα και θα αφορά την επόμενη περίοδο. Τα χρήματα που έβαλε ως τώρα ο Κάλας θα μετοχοποιηθούν σε άλλη αύξηση».

Για τα χρήματα που έβαλε ο Κάλας: «Μέχρι τον Απρίλιο που έχουμε κοιτάξει τα παραστατικά, το ποσό ήταν 400.000 ευρώ».

 

To Top