ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πίτα” τριών ταχυτήτων από τον ΟΠΑΠ στη Σούπερ λίγκα – Πώς μοιράζει τα χρήματα

Σε τρεις κλίμακες έχει μοιράσει ο ΟΠΑΠ τα χρήματα που θα καταβάλει στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας για τη διαφήμιση στις φανέλες τους, εφόσον καταλήξουν σε συμφωνία. Στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δίνει 1,8 εκατ. Ευρώ, στον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο, τον Ηρακλή, τον Παναιτωλικό, την Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα προσφέρει 350.000 ευρώ και στην Βέροια, τον Πανιώνιο, τον Πλατανιά, τον Πανθρακικό, την Κέρκυρα και την Καλλονή από 200.000 ευρώ.

Η σούμα βγάζει το ποσό των 10,5 εκατ. Ευρώ. Αν σε αυτό το ποσό προσθέσουμε και τα 6 εκατ. Ευρώ της χορηγίας του πρωταθλήματος, τότε ο ΟΠΑΠ δίνει συνολικά στις ΠΑΕ 16,5 εκατ. Ευρώ. Επιδίωξη του Γ. Μποροβήλου είναι να ανεβάσει το συνολικό τίμημα στα 18-19 εκατ. Ευρώ, καθώς οι ΠΑΕ θεωρούν μη ικανοποιητική την πρόταση του Οργανισμού.

Οι παράγοντες τους γνωρίζουν, όμως ότι καμία άλλη εταιρία δεν πρόκειται να προσφέρει τόσα πολλά χρήματα για να διαφημιστεί στο υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Σούπερ Λίγκα ενημερώθηκαν ότι υπάρχει διαρροή δυσαρέσκειας από τον ΟΠΑΠ ως προς το που επενδύονται τα λεφτά της χορηγίας στο πρωτάθλημα.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top