Οικονόμου: “Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Τσέφεριν γιατί θέλει το πρωτάθλημα να τελειώσει με διαιτησίες υψηλού επιπέδου” (video)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν και του ζήτησε να συμβάλλει, προκειμένου να έρθουν elite διαιτητές στους αγώνες των playoffs της Stoiximan Super League.

Με αφορμή την επικοινωνία των δύο ανδρών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ερωτήθηκε για το αντικείμενο της συζήτησης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

“Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UEFA γιατί διεξάγεται στη χώρα μας ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Nομίζω όλοι θέλουμε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και προφανώς και η διαιτησία να συμβάλλουν ώστε αγωνιστικές να γίνουν με διαφάνεια και το πρωτάθλημα να τελειώσει με διαιτησίες υψηλού επιπέδου που δε θα αμφισβητείται κύρος τους”, ήταν η απάντησή του.

Σε ερώτηση γιατί έγινε παρέμβαση στην UEFA από τον πρωθυπουργό και ποιος το ζήτησε, ο κ. Οικονόμου απάντησε: “Κανείς δεν ζήτησε τίποτα. Ο πρωθυπουργός συνομιλεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα με επικεφαλής Ομοσπονδιών”.

To Top