«Οικουμενική διοίκηση, οι μετοχές στην Κοινωνία»

Η πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης έχει κατατεθεί, ο πρόεδρος των κίτρινων Θανάσης Αθανασιάδης εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι πρόκειται για μια τεκμηριωμένη αναφορά, η οποία θα κριθεί από τον κόσμο και όλοι περιμένουν περισσότερες λεπτομέρειες στη γενική συνέλευση της 21ης Μαΐου στο Βελλίδειο. Την ίδια ώρα, τα μέλη του «Άρης Ενότητα», αλλά και ο Τάσος Δεσύπρης κατέθεσαν τους δικούς τους φακέλους για την ΠΑΕ.

Σε ότι αφορά το «υπόμνημα διοικητικής λειτουργίας» της κίτρινης ΠΑΕ, όπως το χαρακτήρισαν τα ίδια τα μέλη του «Άρης Ενότητα», σύμφωνα με πληροφορίες, περιγράφεται ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να προχωρήσει το κιτρινόμαυρο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε αυτό υπάρχει προϋπολογισμός εσόδων (τα χρήματα που αναμένεται να εισπραχθούν στη νέα περίοδο, συν αυτά που έχουν προϋπολογισθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου), καταγράφονται κάποιες σημαντικές και κύριες δαπάνες, ενώ καθορίζεται μείωση του μπάτζετ με αλλαγή του ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.

Οι  ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται ειδική μνεία για το θέμα της αδειοδότησης, παράλληλα με την αξιοποίηση εσόδων μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας.

Το πνεύμα της πρότασης αυτής περιγράφεται στην δημιουργία μιας «οικουμενικής διοίκησης», με βιώσιμο προϋπολογισμό και απαραίτητη προϋπόθεση οι μετοχές να βρίσκονται στην κατοχή της Κοινωνίας Μελών, η οποία θα ελέγχει την εφαρμογή ή όχι του σχεδίου ανά πάσα στιγμή.

Όταν ζητήσαμε από τον Παναγιώτη Στεφανίδη να σχολιάσει τα παραπάνω αρκέστηκε να τονίσει ότι: «Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο σώμα των μελών του Άρη. Η πρόταση που καταθέσαμε είναι στη διάθεση οποιασδήποτε διοίκησης ή προσώπων, δεν λέμε ότι μόνο εμείς μπορούμε να την εφαρμόσουμε. Σε κάθε περίπτωση, όμως, επιβάλλεται οι μετοχές να είναι στην κατοχής της Κοινωνίας».

To Top