Οικουμενική συνάντηση των θεσμών του Άρη επιχειρεί η Κοινωνία Μελών

Το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν πιο κατανοητή την… κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Προς αυτή την κατεύθυνση επιχειρείται η πραγματοποίηση μιας παναρειανής συνάντησης, στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα “κύτταρα” του συλλόγου.

Στόχος του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών είναι να δώσουν το παρόν σε αυτή τη συνάντηση τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Άρη, εκπρόσωποι των συνδέσμων, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και επιφανείς παράγοντες της Αρειανής οικογένειας, με στόχο να αποφασιστούν άμεσα πρωτοβουλίες προς μία κατεύθυνση: Την εύρεση χρημάτων, για να μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει έως τα τέλη του μήνα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Υπάρχουν συνεχείς επαφές με όλους τους θεσμούς του Άρη, ώστε η συνάντηση αυτή να πραγματοποιηθεί άμεσα, αν είναι δυνατόν και τη Δευτέρα, κάτι που θα σημαίνει την αναβολή της δεύτερης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών.

 

To Top