Άνιση μάχη για τους μικρούς πολίστες

Με δύο ήττες αποχώρησε η ομάδα μίνι παίδων πόλο του Άρη από τη β’ ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, δίνοντας άνιση μάχη απέναντι σε αντιπάλους με αριθμητική υπεροχή.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Στέφανου Κανδιόγλου ηττήθηκαν στον πρωινό αγώνα από τον ΝΟ Λάρισας με 8-3 (για τον Άρη σκόραραν: Μουστάκης, Κιτσοκώστας, Γκαρλής), ενώ το απόγευμα γνώρισαν μία ακόμα ήττα από τον ΠΑΟΚ με 17-0.

Να σημειωθεί ότι ο Άρης δεν θα αγωνιστεί στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Άθω, την Κυριακή (15/07). Την εξήγηση έδωσε η έφορος του τμήματος πόλο του συλλόγου, Δέσποινα Ζεϊμπέκη: «Το τμήμα μας είχε λίγα παιδιά, που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρόκρισή τους από την α’ στη β’ ημιτελική φάση και θεωρήσαμε καλύτερο να τα αφήσουμε από σήμερα να ξεκουραστούν. Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστω’ στο κολυμβητικό τμήμα του Άρη, που μας βοήθησε στις προπονήσεις, με τη συμμετοχή κολυμβητών».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του τμήματος μίνι παίδων του Άρη, Στέφανος Κανδιόγλου, είχε να πει: «Ευχαριστούμε το κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου για την κίνηση να μας βοηθήσει με αθλητές του στη διεξαγωγή της προπόνησής μας. Η βοήθειά τους ήταν πολύ σημαντική, όπως και των γονέων για τη συμπαράστασή τους»

To Top