Πλάνο για “παιδομάζωμα” στο Αλεξάνδρειο!

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Θάνο Καμαριώτη του Ερμή Λαγκαδά δεν είναι μια μεμονωμένη κίνηση, είναι ενέργεια που δείχνει πως στο μυαλό της διοίκησης υπάρχει η σκέψη για προσπάθεια να επιτευχθεί ένα “παιδομάζωμα” και να μπουν οι βάσεις για μια νέα ομάδα.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης θα επιδιώξει να κάνει και ως πρόεδρος της ΚΑΕ, ότι έκανε τα προηγούμενα χρόνια, φέρνοντας στα παιδικοεφηβικά τμήματα ότι καλύτερο υπήρχε από όλη την Ελλάδα. Οι ακαδημίες είναι κάτι που το ξέρει καλά και είναι γεγονός ότι μέσα σε όλους τους διακανονισμούς, τις οφειλές και τις υποθέσεις που αφορούν την εξυγίανση της ομάδας, υπάρχει πλάνο για να αποκτήσει ο Άρης ότι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες.

Η προσπάθεια να αποκτηθεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Δεν είναι, όμως, μόνο ο Χαραλαμπόπουλος ή ο 18χρονος Καμαριώτης από τον Ερμή. Υπάρχουν σκέψεις και για άλλα παιδιά, που αγωνίζονται στις μικρές Εθνικές ομάδες και μπορούν να έρθουν στον Άρη.

Ονόματα δεν ωφελεί να αναφερθούν, σημασία έχει όμως, πως ο Άρης θα έχει από τη νέα περίοδο άλλον έναν πολύ σοβαρό λόγο για να πείσει νεαρούς, ταλαντούχους αθλητές να συμφωνήσουν. Τον Δημήτρη Νικολαϊδη…

 

To Top