ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι… άχαστοι Ροζ – Ματίγια και αυτοί που ακολουθούν

Λίντσεϊ Ροζ και Χαβιέ Ματίγια είναι οι δύο μοναδικοί παίκτες που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής από τους 12 συνολικά αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αμφότεροι μάλιστα έχουν παίξει και στους τέσσερις ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας κόντρα σε ΑΕΛ Λεμεσού και Μόλντε, μένοντας στο γήπεδο για όλα τα αγωνιστικά λεπτά!

Στην Super League Ροζ και Ματίγια μετράνε το απόλυτο των 1.159’ στα παιχνίδια του Άρη, με τον Ισπανό πάντως να «σπάει» το δικό του σερί το αργότερο στις 19 Δεκεμβρίου, όταν ο Άρης θα υποδεχτεί τον Βόλο, παιχνίδι στο οποίο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών.

Από εκεί και πέρα ακολουθούν με τον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων (12) στο πρωτάθλημα άλλοι τρεις «κιτρινόμαυροι». Ο Μιχάι Κόρχουτ έχει βρεθεί εντός αγωνιστικών χώρων για 1.127’, ο Νικολά Ντιγκινί για 1.060’ και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος έχει γίνει τις περισσότερες φορές αλλαγή, για 901’.

Έπονται με 11/12 παιχνίδια όσον αφορά τις συμμετοχές οι , Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα και Μπράουν Ιντέγε, με τον τελευταίο να χάνει λόγω τιμωρίας και το ερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ στα 10 παιχνίδια είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

To Top