Τα βήματα του ΛεΜπρόν, που δεν σφυρίχθηκαν, τρέλαναν τον Μπογκντάνοβιτς (video)

Μεταξύ πολλών… ωραίων που συμβαίνουν στο ΝΒΑ ανήκουν και τα βήματα παικτών που συχνά δεν βλέπουν και δεν σφυρίζουν οι διαιτητές.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μία από τις πιο τρελές φάσεις της σεζόν έγινε στο Τζαζ – Λέικερς, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να χαρίζει… γέλιο στους ουδέτερους και να εκνευρίζει τους γηπεδούχους με τον μη καταλογισμό βημάτων.

Νωρίς-νωρίς στην αναμέτρηση των Τζαζ με τους Λέικερς (96-121) ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατέβασε τη μπάλα στο μισό γήπεδο και ξαφνικά… σταμάτησε να τριπλάρει, περπατώντας για λίγο με την μπάλα.

Εκεί, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς έμεινε να διαμαρτύρεται στον διαιτητή που βρισκόταν μπροστά στη φάση αλλά δεν είδε, δεν σφύριξε, δεν έκανε τη δουλειά του όπως θα έπρεπε να την κάνει.

“Έμαθα για τα βήματα στο ημίχρονο, είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου” έλεγε ο Τζέιμς σε μια φάση στο δεύτερο μέρος, όταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ εκτελούσε βολές.

Στο τέλος του αγώνα ο Τζέιμς είχε 20 πόντους και 12 ασίστ, ο Ντέιβις έβαλε 26 πόντους, ενώ για τους Τζαζ ο Μπογκντάνοβιτς σκόραρε 23.

Δείτε τα βήματα του ΛεΜπρόν και τη σχετική του δήλωση…


To Top