Οι αδελφές Τσινέκε ξανασμίγουν στην Λευκάδα

Μετά από ένα χρόνο χωριστά, η Έλενα και η Κατερίνα Τσινέκε θα ξανασμίξουν στη Νίκη Λευκάδας! Οι δυο αδελφές “μεγάλωσαν” μπασκετικά στον Άρη και ήταν αχώριστες μέχρι πέρσι, όταν κι έφυγαν από τους κιτρινόμαυρους.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η Έλενα και η Κατερίνα Τσινέκε θα βρεθούν ξανά κάτω από την ίδια αθλητική στέγη, αυτή τη φορά για χάρη της Νίκης Λευκάδας. Η νησιωτική ομάδα ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με την Έλενα, αλλά ταυτόχρονα την απόκτηση της Κατερίνας, η οποία πέρσι έπαιξε στον Παναθηναϊκό.

Οι δίδυμες αδελφές, που εκτός όλων των άλλων είναι και διεθνείς, συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια στον Άρη. Του χρόνου, θα βρίσκονται στη Λευκάδα, έχοντας -εκτός των άλλων- ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αφού η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα θα συμμετάσχει στο EuroCup!

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Έλενα Τσινέκε και την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Κατερίνα Τσινέκε για τη σεζόν 2018-’19”, αναφέρει η ανακοίνωση των νησιωτών.

Για το συγκεκριμένο γεγονός, η Έλενα Τσινέκε δήλωσε πως “είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ ξανά στην Νίκη Λευκάδας. Οι άνθρωποι μέσα και γύρω από την ομάδα στηρίζουν και βοηθάνε για το καλύτερο της ομάδας η οποία θα συμμετέχει και στο Εurocup τη φετινή σεζόν. Είναι ένας λόγος παραπάνω να δουλέψω και να βοηθήσω στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Εύχομαι με υπομονή, υγεία και σκληρή δουλειά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας“, με την Κατερίνα να προσθέτει:

Η Λευκάδα φέτος θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Α1 και αυτό το αποδεικνύει και η συμμετοχή της στο Eurocup. Αυτό είναι κάτι που μου κίνησε ακόμα παραπάνω το ενδιαφέρον να αγωνιστώ εκεί, καθώς θα είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη για εμένα αλλά και μια ευκαιρία να δοκιμάσω ακόμη μια φορά τις δυνάμεις μου και να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Εύχομαι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους για την φετινή σεζόν και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται“.

To Top