ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιάγκο Άσπας πάει Μουντιάλ και δεν ξεχνάει τον Ερέρα!

Ο Ιάγκο Άσπας ήταν η αιτία που έμεινε εκτός Εθνικής Ισπανίας ο Άλβαρο Μοράτα. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 23 γκολ σε 37 αγώνες με τη Θέλτα, θα είναι στο Μουντιάλ και σε συνέντευξή του δεν λησμόνησε να αναφέρει ποιος τον έβαλε να παίξει σέντερ φορ.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Οι προπονητές στη Θέλτα πριν τον Πάκο Ερέρα τον χρησιμοποιούσαν είτε ως εξτρέμ, είτε ως δεύτερο επιθετικό. Ο προπονητής του Άρη ήταν αυτός που τον έβαλε να παίξει στην κορυφή της επίθεσης και υπό τον Ερέρα, ο Άσπας έκανε… όργια με 42 γκολ σε τρεις χρονιές. Έτσι πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ, έστω κι αν δεν κατάφερε να στεριώσει στη Πρέμιερλιγκ.

Σε συνέντευξή του στην El Pais ο Άσπας δεν ξέχασε να αναφέρει την απόφαση του Ερέρα που επί της ουσίας άλλαξε την καριέρα του.

Ρωτήθηκε αν άλλαξε ο ρόλος του στο φιλικό με την Ισπανία και απάντησε πως “μπορώ να παίξω σε αρκετές θέσεις. Παλιότερα έπαιζα αριστερό εξτρέμ. Μετά ο κόουτς Πάκο Ερέρα με έβαλε να παίξω στην κορυφή της επίθεσης”.

Στη διάρκεια της σεζόν, έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Θέλτα και ευχαρίστησε δημόσια τον νυν προπονητή του Άρη: “Μας βοήθησε σαν ομάδα και εμένα προσωπικά να κάνουμε αυτό το άλμα και μας έκανε να πιστέψουμε ότι ανήκουμε στην ελίτ”.

To Top