Οι ακαδημίες του Άρη διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού με αφορμή το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου 2nd Atermon Youth International Soccer Festival διοργανώνει το τετραήμερο 22-25 Ιουνίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ατέρμων στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις που διαθέτει λίγα χιλιόμετρα έξω από το Κιλκίς, στο οποίο θα συμμετέχουν οι ακαδημίες του Άρη.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα συμμετάσχουν ομάδες από πέντε διαφορετικές χώρες με τμήματα ηλικιών Κ10 (γεν.2009), Κ11 (γεν. 2008), Κ12 (γεν.2007), Κ13-Κ14 (γεν.2006-2005) και Κ15 (γεν.2004).

Οι μικροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους μπροστά σε εκατοντάδες φίλους του ποδοσφαίρου, που θα δώσουν το «παρών» τις μέρες αυτές στις εγκαταστάσεις του Ατέρμων.

Μεταξύ άλλων πέρα από την τοπική ακαδημία, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο ΑΠΟΕΛ και η Λέφσκι Σόφιας θα κοντραριστούν με φόντο τα έπαθλα του 2ου Atermon Youth International Soccer Festival, όπως ονομάζεται επίσημα το τουρνουά.

Στη διοργάνωση θα υπάρχει ιατρική και φυσιοθεραπευτική κάλυψη, με τους υπευθύνους να εργάζονται «πυρετωδώς» ώστε όλα να κυλήσουν όπως αρμόζει στους επόμενους πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι ομάδες, που θα συμμετάσχουν στο μεγάλο διεθνές τουρνουά του Ιουνίου:

Ελλάδα

Ατέρμων, ΠΑΟΚ, Άρης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλής Ζυγού, ΠΑΟΚ Διάπλαση, Μπέμπηδες 2000, ΑΣ Μύγδονας, Shooters FC, Αετοί FC, ΑΟ Ελλήσποντος Κριθιάς, Αλέξανδρος Κιλκίς

Κύπρος

ΑΠΟΕΛ, Πάφος

Βουλγαρία

Λέφσκι Σόφιας

Αλβανία

Λουφτετάρι, Βλάζνια

Σκόπια

Πάντεβ

To Top