ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αλλαγές τον… μπέρδεψαν

Ο Άρης παρουσίασε χθες κόντρα στην ΑΕΚ ένα αλλαγμένο προς το καλύτερο πρόσωπο, είχε να αντιμετωπίσει μια… καθόλου φιλική διαιτησία, όμως και οι αλλαγές δεν τον βοήθησαν, αντιθέτως τον… μπέρδεψαν.

Οι κιτρινόμαυροι ήξεραν τι ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι ένα βαθμό το είχαν κατακτήσει. Μπορεί το πέναλτι του Ετέμπο να… στράβωσε λίγο την κατάσταση, όμως το γκολ του -ιδιαίτερα δραστήριου στο χθεσινό ματς-, Ιτούρμπε, ήρθε στην κατάλληλη στιγμή.

Η αλλαγή του Ετέμπο με τον Ντουκουρέ στο ημίχρονο ήταν αναμενόμενη, μιας και ο πρώτος είχε ήδη από νωρίς μια κίτρινη κάρτα και… φλέρταρε έντονα με τη δεύτερη.

Και ως εδώ καλά… Από το 60 όμως και μετά τα πράγματα μπερδεύτηκαν. Σε ένα σημείο όπου οι κιτρινόμαυροι είχαν καταλάβει πως πρέπει να χτυπήσουν την ΑΕΚ, η αλλαγή του Ιτούρμπε με τον αμυντικογενή Οντουμπάτζο έδωσε αέρα στην γηπεδούχο ομάδα, μιας και ο Παραγουανός με την έκρηξη και την ταχύτητα που είχε στο χθεσινό ματς, έκανε τους παίκτες του Αλμέιδα ιδιαίτερα προσεκτικούς και στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Και το… ολοκληρωτικό δικαίωμα δόθηκε στο 81′, όταν και βγήκε ο πάντα επικίνδυνος Πάλμα για να περάσει στη θέση του ο αμυντικός Μαζικού.

Στην αμέσως επόμενη φάση η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει τέρμα, ενώ στα… χασομέρια πέτυχε ακόμη ένα, με τον Άρη από εκεί που πήγε να κρατήσει την ισοπαλία να φεύγει τελικώς από τη Νέα Φιλαδέλφεια με… άδεια χέρια.

To Top