Οι απουσίες δίνουν… ευκαιρίες-Ποιοι έρχονται από τον πάγκο και προορίζονται για την ενδεκάδα με Δόξα

Με δύο δεδομένες απουσίες στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας την ερχόμενη Κυριακή (1/3) ο Άρης.

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβις θα στερηθεί τους Βάσκο Φερνάντες και Δημήτρη Σουνά.Ο Πορτογάλος υπέστη κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου, στη φάση του τέρματος που σκόραρε και την Τρίτη θα γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του, καθώς σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητικά. Ο έτερος απόντας, Σουνάς, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και εκτός από το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής θα χάσει και αυτό της 21ης με τον Άρη Ακροποτάμου.

Οι Γκόλιας και Νάκας θα είναι αυτοί που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τους αντικαταστήσουν στο παιχνίδι με την Δόξα. Είναι εξάλλου αυτοί που πέρασαν και ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στις θέσεις των δύο που θα απουσιάσουν.

Και στους δύο δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ντομπρασίνοβιτς που μέχρι στιγμής δεν τους είχε στα βασικά του πλάνα σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα.

Ο μεν Γκόλιας έχει την “ατυχία” να έχει μπροστά του τους Σαμαρά-Φερνάντες και Σανιά-Καλογέρη που έχει καθιερώσει ο Μαυροβούνιος τεχνικός ως δίδυμα για άμυνα και μεσαία γραμμή, ενώ ο Νάκας χάνει στα… σημεία μία θέση στην ενδεκάδα από τους Ν΄Λουντούλου και Σουνά που -κατά γενική ομολογία- δεν πραγματοποιούν και τις καλύτερες των εμφανίσεων.

To Top