ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αποφάσεις του Ένινγκ για την πρεμιέρα του Άρη κόντρα στην Λαμία…

Η προετοιμασία του Άρη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Παρασκευή (11/9, 18:15) με την Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έχει κορυφωθεί από χθες.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στις εγχώριες διοργανώσεις και με την απαραίτητη ψυχολογία να περιμένουν την Κόλος Κοβαλίβκα στις 17 του μήνα, για την πρόκριση στον γ΄προκριματικό γύρο του Europa League. εκεί όπου θα περιμένει η Ριέκα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις μέχρι αύριο για το πως θα παρουσιάσει τον Άρη απέναντι στην Λαμία, που θεωρείται δεδομένο πως θα κλειστεί στην άμυνά της, ώστε να καταφέρει να “κλέψει” έστω και τον έναν βαθμό.

Ο Γερμανός δεν προτίθεται να κάνει πολλές αλλαγές, έχει δείξει στα τελευταία φιλικά ποιο θα είναι το βασικό σχήμα της ομάδας, αλλά και ποιος ο σχηματισμός της.

Από εκεί και πέρα, εφόσον υπάρξουν αλλαγές, αυτό θα γίνει μόνο αν ο ίδιος αποφασίσει να επιλέξει άλλο σύστημα από το 4-3-3 αν και κάτι τέτοιο φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, καθώς ο Άρης δούλεψε σημαντικά πάνω σε αυτό, σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας του.

Τα τελευταία φιλικά, έδειξαν τις σκέψεις του γύρω από τα πρόσωπα του αρχικού σχήματος, όπου κι εκεί δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής…

To Top