ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χατζισαφί: Η υπομονή του Άρη, το ποσό που χρωστάει η Τρακτόρ και η ευρωπαϊκή λίστα…

Στάση αναμονής τηρεί ο Άρης αναφορικά με την αποδέσμευση του Εχσάν Χατζισαφί από την Τράκτορ, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει… λευκός καπνός στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Ο Χατζισαφί έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Ιράν και να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, όμως τα περίπου 100.000 ευρώ που του οφείλονται από την νυν -ακόμα- ομάδα του, δεν του επιτρέπουν να πάρει εύκολα τα “διαζύγιο”.

Κι αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να χάσει αυτά τα χρήματα, ενώ αντιθέτως ο ιρανικός σύλλογος προσπαθεί να γλιτώσει όσα περισσότερα μπορεί, καθώς πρόκειται για δεδουλευμένα του 30χρονου φουλ-μπακ.

Ο Άρης κάνει υπομονή στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς υπολογίζει σημαντικά στον ποδοσφαιριστή. Η ευρωπαϊκή λίστα θα δηλωθεί το αργότερο μέχρι αύριο (10/9), καθώς εκπνέει η προθεσμία για το ματς με την Κόλος Κοβαλίβκα.

Ωστόσο, δίνεται το δικαίωμα στον Άρη να κάνει μέχρι και δύο αλλαγές, 24 ώρες πριν τον αγώνα. Ίσως μία από αυτές να είναι ο Ιρανός, εφόσον μέχρι τότε, έχουν όλα διευθετηθεί και μείνει ελεύθερος από την ομάδα του.

 

To Top