ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι βετεράνοι του Άρη κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου! Τα αντανακλαστικά και το νέο φιλικό για τον Άλκη

Οι βετεράνοι του Άρη κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες! Επέδειξαν τα απαιτούμενα αντανακλαστικά και προς τιμήν τους ακύρωσαν το φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ, με αφορμή το σοκαριστικό πανό που έκανε… βόλτα στη Τούμπα για πάνω από 140 λεπτά!

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι βετεράνοι είχαν προγραμματίσει να δώσουν ένα φιλικό στο Καυταντζόγλειο τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή των βετεράνων του Άρη, του ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας, με σλόγκαν “Άλκη ζεις”!

“Το προγραμματισμένο τουρνουά κατά τής οπαδικής βίας, στη μνήμη του δολοφονηθέντος φιλάθλου του ΑΡΗ, Άλκη Καμπανού, μετά την χθεσινή κατάπτυστη ανάρτηση του πανό στην Τούμπα, αναβάλλεται, αφού ουσιαστικά με αυτήν τήν ανάρτηση κατέπεσε καί ο λόγος διεξαγωγής του! Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, είμαστε πολύ λυπημένοι, αφού θέλαμε με την συμμετοχή μας στο τουρνουά, να τιμήσουμε την μνήμη του Αλκη,να περάσουμε ένα μήνυμα κατά τής οπαδικής βίας, αλλά καί να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης…ελπίζοντας πάντα ότι η θυσία του Άλκη, δεν θα πάει χαμένη…και ότι η πολιτεία θα εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και θα πάρει όλα τά αναγκαία μέτρα για την εξάλειψη τής βίας!!!” ήταν μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που κατέγραψε την ακύρωση του φιλικού. Άλλωστε τι νόημα θα είχε;

Πάντως, η ευχάριστη είδηση που βγήκε είναι ότι θα γίνει ένα φιλικό στη μνήμη του Άλκη. “Θα προγραμματίσουμε ένα φιλικό στο Κλεάνθης Βικελιδης, για να τιμήσει όλη η οικογένεια του ΑΡΗ την μνήμη του Αλκη, καί την οικογένειά του. Του Άλκη πού η θυσία του συγκίνησε όχι μόνο την οικογένεια τού ΑΡΗ, αλλά και όλη την Ελλάδα! Τού Άλκη, πού είναι πια ένα σύμβολο για τον ΑΡΗ!”, όπως ανέφερε η ανακοίνωση, τη στιγμή που η “ιστορία” του Άρη θα δώσει το “παρών” στο μνημόσυνο των 40 ημερών του Άλκη στη Βέροια.

To Top