ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Βετεράνοι του Άρη τίμησαν τα 200 χρόνια από το 1821 με φιλικό στο Εμμανουήλ Πάπα (photos)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια τής επανάστασης τού 1821, η ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, έδωσε φιλικό αγώνα με την ομάδα του χωριού, τού οπλαρχηγού, και ήρωα της επανάστασης Εμμανουήλ Πάπα!

Όσα αναφέρει ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των Βετεράνων του Άρη: “Μέσα από γραπτά έντυπα, αλλά και από αφηγήσεις και πληροφορίες των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας, άρχισαν γρήγορα να διαγράφονται σε όλους μας, αδρές και αρρενωπές, οι μορφές των μελών μιας ευτυχισμένης οικογένειας, η οποία ενώ μπορούσε να ζήσει ήσυχα και ευδαιμονικά, τα θυσίασε όλα, άνεση και πλούτη, για την πατρίδα, και έγινε ολοκαύτωμα στον βωμό της ελευθερίας!

Η μεγάλη οικονομική επιφάνεια της οικογένειας, που ασχολείται με το διεθνές εμπόριο και διαθέτει ιδιωτική τράπεζα στην Αυστρία, προσφέρεται στην πατρίδα!

Τρία παιδιά της οικογένειας σκοτώνονται στα πεδία τών μαχών, καί όλη η περιουσία χάνεται για τον σκοπό της επανάστασης!

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ, ένα χωριό λίγο έξω από τις Σέρρες. Αξίζει να το επισκεφθεί κανείς και να απολαύσει την πλούσια ιστορία του τόπου, και την ευγένεια και την πατροπαράδοτη φιλοξενία των κατοίκων!

Για την ιστορία, ο ΑΡΗΣ κέρδισε τον αγώνα με 6-1,κυρίως όμως κέρδισε τον σεβασμό, την εκτίμηση, και την αγάπη των κατοίκων! Αυτό έχει σημασία!

Τα γκόλ:4 ο Γιώργος Γκουγκουλιάς,και από 1,ο Σάββας Εμμανουηλίδης και ο Μίλτος Σουργουτσης.

Ψυχή της όλης εκδήλωσης ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας, Χρήστος Γιάντσιος, άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο και κυρίως για τον τόπο του!

Πολλοί οι φίλαθλοι τού ΑΡΗ στον Εμμανουήλ Παπά.

Τούς ευχαριστούμε για την υποδοχή, την φιλοξενία και  την αγάπη τους!!!”.

Με τους βετεράνους του Άρη αγωνίστηκαν οι: Τολούδης, Κασάς, Βένος, Καζαντζίδης,  Πασσαλής,  Ηπειρώτης, Κούης, Γκουγκουλιάς,Σίτσας, Εμμανουηλίδης, Γκανάτσιος Σουργουτσής, Χατζηπροδρόμου, Μπαλτζίδης. Επίσης στον πάγκο της ομάδας ήταν οι μεγάλες δόξες του Αρη Γιώργος Φοιρός,  Κώστας Δράμπης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Γούναρης οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν. Την ομάδα των βετεράνων κοουτσάρισε ο Κώστας Τσίλιος».

To Top