Στον «αέρα» τα διαρκείας του πόλο του Άρη: Μαζί και στα «σαλόνια»!

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Η ώρα της επιστροφής του ΑΡΗ στα «σαλόνια» της υδατοσφαίρισης έφτασε! Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Μετά από 19 χρόνια σε χαμηλότερες κατηγορίες, ο ΑΡΗΣ κέρδισε την άνοδό του στα «σαλόνια» του αθλήματος. Η τελευταία φορά που η ομάδα μας συμμετείχε στην Α1 ήταν το 2001-02. Ήταν πολλά τα 19 χρόνια «αποχής» για μία ομάδα που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην υδατοσφαίριση και έχει αναδείξει πολίστες αλλά και προπονητές, σε υψηλό επίπεδο.

Η ώρα, λοιπόν, της επιστροφής έφτασε. Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του την πρόκληση αρχικά να καθιερωθεί στην Α1 και στη συνέχεια να «σκαρφαλώσει» στα υψηλά στρώματα. Σ’ αυτήν την προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει. Ο Μανώλης Γούναρης και οι πολίστες του χρειάζονται στο πλευρό τους, τον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος έχει δείξει άπειρες φορές ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά με τη μαζική παρουσία του.

Τρόποι αγοράς των διαρκείας

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΡΗ οι οποίοι θα διεξάγονται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, ξεκινά σήμερα Τρίτη 21/9. Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να τα προμηθεύονται:

*Από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Αλκμήνης 69), Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 16:00.

*Από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου). Για την τρέχουσα εβδομάδα, ισχύει το πρόγραμμα: Τρίτη – Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 20:00 και Σάββατο από τις 11:00 έως τις 15:00. Για την επόμενη εβδομάδα και μετά, θα ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα.

Από την πλατφόρμα της VIVA στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-ac-diarkeias-polo-andrwn/

Κατηγορίες και παροχές

Τα εισιτήρια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: των 30 και των 50 ευρώ. Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν διαρκείας των 50 ευρώ, θα πάρουν δώρο ένα t-shirt. Θα υπάρχουν δύο ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων των 100 και των 200 ευρώ, τα οποία θα διατίθενται σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του τμήματος.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ έχουν έκπτωση 20% σε όλες τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας.

Όλοι μαζί στα «σαλόνια» με τον ΑΡΗ!».

To Top