Οι «Βολιώτες», ο Πρίττας, ο Βράνιες και οι άλλοι…

Στο πλαίσιο των αλλαγών που ετοιμάζει ο Σάκης Τσιώλης, αναμένεται να παίξει και κάποια «χαρτιά» στην προσπάθεια του, να αλλάξει νοοτροπία αγωνιστική η ομάδα.

Ο προπονητής των κίτρινων έχει την πολυτέλεια των πολλών επιλογών. Για κάποιους άλλους, αυτό είναι και… δίκοπο μαχαίρι, αφού η… πολυκοσμία, μπορεί να προκαλεί και σύγχυση. Κρατώντας, όμως, τη θετική πλευρά του θέματος, ο Τσιώλης θα αντλήσει υλικό μέσα από αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Με αυτό το δεδομένο, η ενίσχυση της ενδεκάδας με τους τρεις από τους τέσσερις «Βολιώτες», κερδίζει έδαφος. Ούμπιντες και Ακόστα πήραν το βάπτισμα του πυρός, το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Σανκαρέ στην άμυνα, όπου και εκεί έχει παρατηρηθεί αστάθεια σε πολλά διαστήματα του αγώνα.

Παράλληλα, η ενίσχυση των αμυντικών χαφ με την ενδεχόμενη επιστροφή στη δράση του Σάκη Πρίττα ή την ενεργοποίηση των Βράνιες, Παπαστεριανού ή ακόμη και του Νάτσο Γκαρσία αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Όλα αυτά στη θεωρία… Από την Τετάρτη ο Τσιώλης με τους παίκτες του μπαίνουν στο γήπεδο για να δουλέψουν ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη… Η «μάχη» της Κρήτης μοιάζει και είναι κομβικής σημασίας για τον Άρη.

To Top