Ο Χατζηβρέττας σφράγισε επιταγή της ΚΑΕ

Την ώρα που ο Άρης προσπαθεί να διευθετήσει το “φλέγον” ζήτημα της εφορίας -με τη σημερινή μέρα να θεωρείται πολύ σημαντική γιατί αναμένεται να ολοκληρωθεί η υπόθεση με τη καταβολή της προκαταβολής από τον Θανάση Τζεβελέκη- προκύπτει ένα πρόβλημα που αφορά τις οφειλές των τελευταίων χρόνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στη σημερινή της έκδοση ο Νίκος Χατζηβρέττας “σφράγισε” επιταγή ύψους 65.000 ευρώ, η οποία αντιστοιχεί σε οφειλές της σεζόν 2009-2010, της πρώτης του δηλαδή στην ομάδα. Η επιταγή έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου και ο 34χρονος γκαρντ που έχει λαμβάνειν αρκετά χρήματα για τις δυο χρονιές που έπαιξε στην ομάδα έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να τη “σφραγίσει”.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θα πρέπει να δώσει λύση στο θέμα αυτό σε διάστημα ενός μήνα, προτείνοντας έναν τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων στον Χατζηβρέττα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μπει στη μαύρη λίστα του “Τειρεσία” και θα θεωρείται αναξιόπιστη αφού δεν θα μπορεί να προχωρήσει σε διάφορες κινήσεις όπως π.χ. η έκδοση επιταγών.

To Top