Πήρε το πράσινο φως, ετοιμάζει αλλαγές, μήνυμα με Νέτο, Καπετάνο

Και τώρα τα κεφάλια μέσα… Επιστροφή από την Τετάρτη στις προπονήσεις για τον Άρη με τον Σάκη Τσιώλη να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές, προκειμένου, ως καλός «καπετάνιος» να βγάλει το μεγάλο καράβι από τη φουρτούνα.

Μπορεί να απομένουν αρκετές μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη (16 Οκτωβρίου) στην Κρήτη, αλλά ουσιαστικά η προετοιμασία ξεκινάει από σήμερα. Η διοίκηση του Άρη άναψε το πράσινο φως στον 52χρονο, προκειμένου αυτός να προχωρήσει σε όποιες αλλαγές κρίνει για να… αποδράσει η ομάδα από την αγωνιστική κρίση.

«Εντολή» στήριξης που δόθηκε από την διοίκηση τόσο στη διπλή συζήτηση που έγινε την Κυριακή (στο Κλεάνθης Βικελίδης το απόγευμα, αλλά και σε ξενοδοχείο το ίδιο βράδυ), όσο και με τις δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Θανάση Αθανασιάδη και του Ηλία Πόππη.

Ο τεχνικός του Άρη έχει αυτή τη φορά το χρόνο «μαζί» του, περίπου δύο εβδομάδες, εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής, για να δουλέψει και να πάρει ορισμένες κρίσιμες αποφάσεις για το αγωνιστικό τμήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές που ετοιμάζει θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους. Με την προσθήκη των Ουμπίντες, Ακόστα και Σανκαρέ, άλλωστε έχει την ευχέρεια να… ανακατέψει την τράπουλα, να κάνει αλλαγές και προσβλέποντας σε ποιότητα και ισχύ.
 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να στείλει το πρώτο μήνυμα με τον Ντάρσι Νέτο. Ο πρώτος σκόρερ πέρσι του Άρη δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό, είναι μέτριος, μοιάζει… αδιάφορος, ενώ έχει συγκεντρώσει επανειλημμένως τα περισσότερα σχόλια σε ότι αφορά την εξωγηπεδική του ζωή…

Το δεύτερο μήνυμα αναμένεται να είναι μέσω και του Κώστα Καπετάνου, ο οποίος ενδέχεται να βρεθεί εκτός ενδεκάδας, μια διαπιστώνεται έλλειψη ψυχραιμίας και καθαρού μυαλού στο παιχνίδι του αν και ήταν μέχρι σήμερα βασικός και αναντικατάστατος.

To Top