Οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών και ο σημαντικός ρόλος τους στην πορεία των παιδιών τους

Άκρως θετικοί αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει ο Άρης ώστε να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής είναι και οι γονείς των αθλητών του συλλόγου.

Όχι μόνο συνόδευσαν τα παιδιά τους στην εκδήλωση, ιδίως τα μικρότερα σε ηλικία, αλλά είχαν και με την σειρά τους την ευκαιρία να αποτελέσουν έστω και για μία μέρα ενεργό κομμάτι του θεσμού που λέγεται Άρης.

Το PRESSARIS αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους, μίλησε για το πως αντιλαμβάνονται την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα από το ποδόσφαιρο αλλά και τα όνειρα που έχουν.

Για ακόμα μία φορά η δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου απέσπασε τα θερμότερα των συγχαρητηρίων αλλά και της αμέριστης εμπιστοσύνης από τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Όχι μόνο παρατήρησαν βελτίωση στα ίδια τους τα παιδιά καθαρά ποδοσφαιρική αλλά διάπλασης του χαρακτήρα. Το προσδιόρισαν κυρίως στα άτομα που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής χαρακτηρίζοντας τους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, ήθος αλλά και πάνω απ΄όλα αγάπη για το ποδόσφαιρο και τα παιδιά.

Ευχή όλων είναι η ΠΑΕ Άρης να συνεχίσει με την ίδια επιμονή να δίνει την απαιτούμενη προσοχή στα τμήματα υποδομής και γιατί όχι να υπάρξει σύντομα ένας χώρος όπου θα στεγαστούν τα όνειρα όλων των παιδιών που αγωνίζονται με την φανέλα του Άρη.

Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

To Top