ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πασιαλής στο PRESSARIS: “Εύχομαι να έχουν οι ακαδημίες το δικό τους ‘σπίτι’ κάποια μέρα”

Από την εξαιρετική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομής του Άρη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Νίκος Πασιαλής. Ο τεχνικός της Κ20 επεσήμανε στο PRESSARIS την αναγκαιότητα ύπαρξης τέτοιων εκδηλώσεων για τον ενιαίο Άρη, ενώ δεν έκρυψε και την μεγάλη του επιθυμία, που δεν είναι άλλη από την στέγαση των ακαδημιών στο δικό τους “σπίτι”.

Υπογράμμισε αρχικά πως “πρόκειται για μία εκδήλωση που έλειψε από τον Άρη τα τελευταία χρόνια. Είναι ευχής έργον που βρισκόμαστε σήμερα όλοι εδώ, ενωμένοι και συσσπειρωμένοι για το καλό του συλλόγου. Δίνουμε με αυτόν τον τρόπο το δικό μας μήνυμα, που δεν είναι άλλο από την δημιουργία ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για τον Άρη”, για να συνεχίσει: “Aυτό που όλοι ευχόμαστε είναι κάποια μέρα ο σύλλογος και συγκεκριμένα οι ακαδημίες να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, ώστε να γίνεται η δουλειά όλων μας αλλά και των παιδιών καλύτερη και αποτελεσματικότερη”.

Ρωτήθηκε για την φετινή πορεία τόσο της Κ20 αλλά και της πρώτης ομάδας και απάντησε: “Είχαμε μία αξιοπρεπή πορεία. Γεγονός που το καταδεικνύουν και τα αποτελέσματα της ομάδας. Στόχος μας είναι από αυτό κιόλας το καλοκαίρι να υπάρξει ικανός αριθμός παιδιών που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και να συμβάλλουν σημαντικά με την παρουσία τους σε αυτήν. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για το ανδρικό τμήμα του Άρη, όμως ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για το μέλλον του συλλόγου. Όσο υπάρχει βαθμολογικά ελπίδα για τον Άρη μπορούμε και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι”.

Νίκος Οικονόμου

To Top