Οι… διάσημοι φίλοι του Αρτούρ Φερνάντες (photostory)

Αστέρια όπως ο Λουίς Φίγκο, ο Ρομάριο ή ο Πάουλο Φούτρε, περιλαμβάνει το «άλμπουμ» των προσωπικών γνωριμιών του Πορτογάλου μάνατζερ Αρτούρ Φερνάντες, ο οποίος ξέρει καλά και τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Ζέμπερη, άνθρωπο της εμπιστοσύνης του Γιάννη Κόντη…

Ο 42χρονος Πορτογάλος ατζέντης ποδοσφαιριστών φροντίζει να «διαφημίσει» τις δραστηριότητές του μέσα από τον ιδιαίτερα προσεγμένο δικτυακό τόπο του, www.arturfernandes.net, που διαθέτει μενού σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, ιταλικά) και κάνει λόγο ακόμα και για (μη διαθέσιμο) περιεχόμενο στα ελληνικά!

Ο Φερνάντες, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βιογραφικό του, συμμετέχει ενεργά σε ποικίλες φιλανθρωπικές δράσεις για την Αφρική και τη Βραζιλία, από όπου προέρχεται η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών – πελατών του. Παράλληλα, όμως, προβάλλει τους… διάσημους φίλους του, μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες.

Σ’ αυτές, ποζάρει μεταξύ άλλων πλάι στους παλαίμαχους συμπατριώτες και φίλους του Λουίς Φίγκο, Πάουλο Φούτρε, Φερνάντο Κόουτο, πλάι στον Ρομάριο, αλλά και μαζί με πελάτες του, σαν τον Ουέλιγκτον της Μάλαγα, τον Έντερσον της Λιόν και τον Ντάμε Εντόι, ο οποίος πέρασε και από τον Παναθηναϊκό.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η φωτογραφία του με τον Έλληνα δικηγόρο Κωνσταντίνο Ζέμπερη, η οποία τραβήχτηκε στο Λονδίνο το 2009. Ο συγκεκριμένος νομικός έχει επίσης ασχοληθεί με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Κόντη. Στο εξής, μάλιστα, θεωρείται δεδομένη η συνεργασία της ΠΑΕ με το δικηγορικό γραφείο του κ. Ζέμπερη στην Αθήνα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ με τις «υψηλές γνωριμίες» του Αρτούρ Φερνάντες:

To Top