ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι διεθνείς του Άρη συνεχίζουν non stop

Μπορεί οι υποχρεώσεις των ομάδων να τελείωσαν ωστόσο Καμαρά, Μπράμπετς και Πάλμα συνεχίζουν να αγωνίζονται, αυτή τη φορά με τις φανέλες των εθνικών τους ομάδων.Πάμε να δούμε συγκεντρωτικά τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι διεθνείς του Άρη.

Γιάκουμπ Μπράμπετς: Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε δύο ματς της Τσεχίας, απέναντι σε Ελβετία και Ισπανία, στα πλαίσια του Nations League, παίζοντας σε αμφότερα ως βασικός, βγάζοντας και στα δύο ενενηντάλεπτο. Μάλιστα, στο χθεσινό ματς απέναντι στην ομάδα του Λουίς Ενρίκες ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα. Επόμενο ματς για την Τσεχία στις 09/06 απέναντι στην Πορτογαλία.

Λουίς Πάλμα: Έχει αγωνιστεί μόλις για είκοσι λεπτά με την εθνική της Ονδούρας στην πρόσφατη νίκη της Εθνικής του, κόντρα στο Κουρακάο, παίρνοντας μάλιστα νίκη με 1-0 για την διοργάνωση του πρωταθλήματος Εθνών της Βόρειας & Κεντρικής Αμερικής. Δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει καθώς ο χρόνος που αγωνίστηκε συνολικά ήταν λιγοστός. Επόμενο ματς για τον Λουίς Πάλμα και την Εθνική του αύριο στις 05:00 το πρωί απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Καταπληκτικός Καμαρά, συνεχίζει να σκοράρει και με την εθνική του! Στα πλαίσια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο φορ του Άρη κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά δίνοντας ουσιαστικά το τρίποντο στη Μαυριτανία, με 3-0 απέναντι στο Σουδάν. Το επόμενο ματς για τον Καμαρά και την Μαυριτανία είναι προγραμματισμένο στις 08/06 απέναντι στην Γκαμπόν.

To Top