Οι δικαιολογίες τελείωσαν! Eυκαιρία να πείσει ότι μπορεί! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Ο Άρης καλείται σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Ελευθερούπολης,απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου να δείξει χαρακτήρα μετά την “σφαλιάρα” από την Δόξα Δράμας και να πείσει ότι θα να είναι αυτός που θα καταφέρει στο τέλος της χρονιάς να κερδίσει την άνοδο.

Με τον… αέρα της παρουσίας του Πάουλο Κάμπος, οι “κίτρινοι” είναι υποχρεωμένοι να συνδυάσουν μία καλή εμφάνιση με νίκη, ώστε να βρεθούν στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η εβδομάδα που κύλησε ήταν αφιερωμένη στον νέο τεχνικό του Άρη, Πάουλο Κάμπος που έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγές στην διάταξη και την φιλοσοφία της ομάδας, ευελπιστώντας σε ένα θετικό ντεμπούτο στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

Από την πρεμιέρα του Βραζιλιάνου τεχνικού δεν λείπουν, ωστόσο και οι απουσίες. Σταυρόπουλος και Γιαννίτσης δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις και τέθηκαν νοκ-αουτ, ώστε να προφυλαχθούν.Τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί η συμμετοχή στην ενδεκάδα του Προβατίδη που ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες μέρες.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη (4-4-2): Μπαϊμάκης, Λιόλιος, Γκόλιας, Φερνάντες, Ψυχογιός, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Ατματσίδης, Πόι, Καπνίδης

Στον πάγκο: Καρατζιοβαλής, Λεμονής, Χιντασέλι, Προβατίδης, Ρένια, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος

Να δείξει “ζωντανός” για την παραμονή

Η περσινή πορεία του Άρη Ακροποτάμου είναι αντιστρόφως ανάλογη της φετινής, καθώς από την 3η θέση που κατέλαβε τη σεζόν 2013/14 βρίσκεται πλέον στην προτελευταία της φετινής κατάταξης με μόλις 4 βαθμούς. Με νέο τεχνικό στον πάγκο, τον Άκη Βάβαλη η ομάδα του Ακροποτάμου θέλει να αποδείξει σήμερα ότι αξίζει μία θέση στην κατηγορία.

Πιθανή ενδεκάδα: Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Ρετσινάς, Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος , Αποστολίδης

To Top