Σίμτσακ: “Δεν μας πήρε από κάτω η διακοπή, οι νίκες δίνουν ενέργεια και πίστη!”

Για τον Βασίλη Σίμτσακ κάθε νίκη δίνει επιπλέον ενέργεια και πίστη στην ομάδα του Άρη και με αυτό το σκεπτικό θα ταξιδέψει στην Αμαλιάδα για τον δύσκολο αγώνα με τον Κόροιβο το προσεχές Σάββατο.

Ο Έλληνας σέντερ πραγματοποίησε με την Κηφισιά την καλύτερή του εμφάνιση ως παίκτης του Άρη. Αναφερόμενος στο εξαιρετικό ξεκίνημα των κίτρινων με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ο Σίμτσακ τόνισε πως “το σημαντικό για το 4×4 είναι ότι καταφέραμε μετά από αυτή τη διακοπή που έγινε με τον ΠΑΟΚ να μη μας πάρει από κάτω. Είχαμε τότε μια πάρα πολύ δύσκολη βδομάδα, είχαμε στενοχωρηθεί όλοι οι παίκτες για το πως ήρθε η κατάσταση, αλλά όλοι ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά”.

Ρωτήθηκε αν η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα και απάντησε πως “η ομάδα σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, δεν έχουμε δείξει ακόμα τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε, ειδικά στην επίθεση, γι’ αυτό και το σημαντικό είναι να ξεκινάμε από την άμυνα, που είναι και το δυνατό μας σημείο και  μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε στην επίθεση”.

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο επεσήμανε πως “έχουμε δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με ένα μεγάλο ταξίδι. Κάθε νίκη μας δίνει παραπάνω ενέργεια και πίστη, αλλά πρέπει να τα βλέπουμε ξεχωριστά. Το ότι κερδίσαμε τη Κηφισιά τελείωσε, πλέον σκεφτόμαστε το άλλο ματς”.

To Top