Οι διοικήσεις των ομάδων με τους λάθος χειρισμούς έφεραν τα τμήματα σ’αυτήν την άσχημη θέση

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα τις απόψεις και τα πιστεύω μου για την ομάδα και κυρίως γι’ αυτήν του μπάσκετ αλλά και του ποδόσφαιρου! Aπό τότε έχουν γίνει πολλά κυρίως στην ομάδα του ποδόσφαιρου… Αλλαγές προπονητών, έλευση νέων παικτών και κυρίως κάποια άσχημα αποτελέσματα τα οποία έχουν φέρει τον Άρη σε πολύ δύσκολο σημείο!

Αποτελέσματα, τα οποία σ’ ένα μεγάλο βαθμό οφείλονται σε διαιτητικά λάθη ηθελημένα ή μη τα οποία έχουν στερήσει από την ομάδα κάποιους υπερπολύτιμους βαθμούς, οι όποιοι είναι απαραίτητοι στη συνέχεια για να μπορέσει να σωθεί η χρόνια και να μην βιώσουμε ξανά την πίκρα του 1998 και του 2005 με τον υποβιβασμό του Άρη στη Β’ Εθνική!

Πολύ σημαντική νίκη ήταν με τον Παναθηναϊκό καθώς εκτός από βαθμούς έδωσε στην ομάδα και την ψυχολογική τόνωση, η οποία χρειαζόταν για τη δύσκολη συνέχεια που υπάρχει μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως έστω και στο τέλος θα σωθεί η ομάδα ώστε να κλείσει η χρόνια έστω κι έτσι για να μπορέσει από του χρόνου με κάποιες απαραίτητες κινήσεις που θα γίνουν κυρίως από τη διοίκηση να μπορέσει ο Άρης να ορθοποδήσει και να ξεφύγει από την μετριότητα, στην οποία βρίσκεται τα δυο τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά την ομάδα μπάσκετ εκεί πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται η δουλειά που έγινε όλον αυτόν τον καιρό από τον κόουτς Αγγέλου, έχει αρχίσει να περνάει την φιλοσοφία του στους παίκτες, γι’ αυτό και στα τελευταία παιχνίδι έχουν έρθει κάποιες σημαντικές νίκες, οι οποίες βοηθούν την ομάδα να εδραιωθεί μέσα στην 8αδα και πλέον να κοιτάζει και πιο ψηλά για ένα πλασάρισμα μέσα στην πρώτη 6αδα που αυτόματα της δίνει το δικαίωμα στα πλέι οφς να κοιτάξει και πιο ψηλά, αποφεύγοντας στην πρώτη φάση Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Όπως για το ποδόσφαιρο έτσι και για το μπάσκετ θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα για να μπορέσουν να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για φέτος, οι οποίοι βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν με το μέγεθος και την ιστορία του Άρη αλλά δυστυχώς οι διοικήσεις των ομάδων με τους λάθος χειρισμούς τους όλα αυτά τα χρόνια έφεραν τα τμήματα σ’ αυτήν την άσχημη θέση που βρίσκονται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο!

Εύχομαι σε όλους να είστε καλά αυτή τη δύσκολη περίοδο! Θα τα πούμε ξανά, αυτή τη φορά πιο σύντομα!

To Top