ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δυο αγωνιστικές στο “σπίτι” του βάζουν τις βάσεις για την 2η θέση!

Ο Άρης μετά το “διάλειμμα” από την διακοπή του πρωταθλήματος θα ριχθεί στη μάχη των πλέι οφ, γνωρίζοντας ότι με βάση το πρόγραμμα, στις επόμενες δυο αγωνιστικές τις πρώτες μέρες του Απριλίου, θα έχει την ευκαιρία να βάλει τις βάσεις για να αγκαλιάσει ακόμη πιο σφιχτά την 2η θέση.

Παρά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, παραμένει δεύτερος, ενώ ακολουθούν δυο συνεχόμενοι αγώνες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στις 4 Απριλίου με τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική και στις 11 Απριλίου με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική. Σε αυτό το παιχνίδι, η αθηναϊκή ομάδα θα ανέβει στην Θεσσαλονίκη μετά από ένα απαιτητικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.

Μέσα σε αυτές τις δυο αγωνιστικές μπορούν να ξεκαθαρίσουν πολλά, μια και στην 2η αγωνιστική θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ενώ στην 3η Αστέρας-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Με δυο νίκες και παράλληλες “απώλειες” των ομάδων που είναι από κάτω, ο Άρης θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την 2η θέση. Όλα αυτά βέβαια, σε θεωρητικό επίπεδο, με τα αποτελέσματα και τις νίκες θα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα, ο Άρης δείχνει να ελέγχει ο ίδιος την πορεία του, στο κρίσιμο κι αποφασιστικό αυτό διάστημα.

To Top