ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήραν ανάσες, επιστρέφουν από σήμερα στο γήπεδο οι παίκτες του Άρη

Ο Άρης δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ, γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από ένα ημίχρονο, όμως γύρισε σελίδα μια και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει η πολυτέλεια για να μένει κανείς στα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη.

Οι κίτρινοι το τελευταίο 48ωρο επιδίωξαν να ανασυνταχθούν και να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και αποφασισμένοι για την τελική επίθεσή τους στο πρωτάθλημα, όπου στόχο έχουν την εξασφάλιση θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και φυσικά να διατηρήσουν τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκονται ακόμα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας είναι ένα “φάρμακο” για τον Άκη Μάντζιο και ήρθε σε μια στιγμή που την χρειάζονται οι κίτρινοι για να μπορέσουν να λύσουν τα προβλήματα απουσιών και τραυματισμών.

Στο διάστημα που θα ακολουθήσει εκεί θα πέσει το βάρος ώστε ο επόμενος αγώνα της ομάδας, με τον Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, να βρει τους κίτρινους πλήρεις και υγιείς για το πρώτο “τρίποντο” στα πλέι οφ.

Από σήμερα, οι παίκτες του Αρη επιστρέφουν στo γήπεδο, μια και είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου.

To Top