ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δυο προϋποθέσεις που ξαναβάζουν στο παιχνίδι τον Μπαράλες, ανεξάρτητα από τον Μήτρογλου!

Ο Άρης είναι σε θέση αναμονής για την έλευση του Κώστα Μήτρογλου. Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” ανάμεσα στην Μαρσέιγ και τον διεθνή επιθετικό, απομένει η επικύρωση του διαζυγίου για να ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφής (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Από κει και πέρα, μετά το ενδιαφέρον που προέκυψε για τον Κριστιάν Λόπεθ από την Ισπανία, από Οβιέδο και Αλμπαθέτε (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), μπορεί να προκληθεί ένα ντόμινο εξελίξεων που ξαναβάζει στο παιχνίδι τον Χερόνιμο Μπαράλες! Ανεξάρτ

Συγκεκριμένα πρέπει να ικανοποιηθούν δυο προϋποθέσεις για να μπει και πάλι στο κάδρο ο Μπαράλες:

1. Η αποχώρηση (πιο πιθανό με δανεισμό) του  Λόπεθ, η οποία θα απελευθερώσει ένα σημαντικό ποσό από το μπάτζετ και μια θέση επιθετικού.

2. Η μείωση των απαιτήσεων του Αστέρα Τρίπολη, σε ένα ποσό που θα είναι κοντά στην προσφορά του Άρη. Άλλωστε οι κιτρινόμαυροι είχαν πάντα σταντ μπάι την περίπτωση του Αργεντίνου, με τον οποίο οι επαφές έφτασαν ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας!

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και όσο μπαίνουμε στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

To Top