Το παρελθόν του Μάντζιου με τον Απόλλωνα: Η άνοδος και η νίκη στον πρώτο γύρο (video)

Ο Άκης Μάντζιος επιστρέφει στην Ριζούπολη ως αντίπαλος, αυτή τη φορά όμως ως προπονητής του Άρη.

Ο 52χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς ήταν ο προπονητής που την σεζόν 2016/17 είχε οδηγήσει τον Απόλλωνα στην Super League, την χρονικά που η τότε ομάδα του και η Λαμία, είχαν αφήσει εκτός ανόδου τον Άρη.

Σε 33 ματς με τον Απόλλωνα, είχε 20 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ αποχώρησε λίγες αγωνιστικής μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Ως προπονητής του Άρη, αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης και στον α΄γύρο του πρωταθλήματος, όπου τον κέρδισε με 1-0, χάρη σε τέρμα του Μπρούνο Γκάμα, στους Ζωσιμάδες, που είχαν “φιλοξενήσει” προσωρινά τους “κιτρινόμαυρους”.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το παρελθόν του Μάντζιου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και κόντρα σε αυτόν… (photos)

Το Σάββατο ο Άρης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική της Super League, με τον Άκη Μάντζιο να αντιμετωπίζει μία από τις πρώην ομάδες του.

Στον πάγκο της ομάδας από την Ριζούπολη, ο νυν προπονητής του Άρη, είχε κάτσει από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017. Με τον Απόλλωνα πανηγύρισε την άνοδο στην 1η κατηγορία, καθώς είχε σε 33 ματς, 20 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες. Αποχώρησε την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Super League 1.

Ως αντίπαλος του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Έλληνας προπονητής έχει τρεις ήττες και μία νίκη σε τέσσερα ματς.

 

 

 

To Top