Οι δύο δρόμοι του Άρη, αν δεν αρθεί το απαγορευτικό

Ο Άρης περιμένει τη FIBA για να μάθει αν θα αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών. Ο χρόνος κυλάει και όχι υπέρ των κίτρινων και είναι γεγονός πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Ο Άρης έχει δύο δρόμους από εδώ και πέρα, αν η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν κάνει δεκτό το αίτημα ή αργήσει να απαντήσει.

Ο πρώτος δρόμος είναι να βρει άμεσα λύση με τον Γάιο Σκορδίλη και τον Ιβάν Πάουνιτς για να διακανονίσει τις οφειλές αυτές που έχουν οδηγήσει στο απαγορευτικό μεταγραφών. Αυτό αν γίνει, θα πρέπει να γίνει πριν τελεσιδήσει κάποια άλλη υπόθεση από αυτές που εκκρεμούν, ώστε να αρθεί το απαγορευτικό και να αποκτηθούν οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει.

Ο δεύτερος δρόμος είναι να αποκτηθούν ξένοι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι ακόμα ελεύθεροι. Ο Μάρκους Χάτεν είναι ελεύθερος, αλλά ζητάει χρήματα που δεν μπορεί να δώσει ο Άρης, όμως ελεύθεροι είναι ο Μπίλι Κις, ο Γκάβιν Έντουαρντ, ο Τζέρεμι Χαντ. Τρία παραδείγματα παικτών στις θέσεις που ο Άρης θέλει να αποκτήσει τα κολεγιόπαιδα με τα οποία έχει ήδη συμφωνήσει. Υπάρχουν επίσης και Έλληνες και κοινοτικοί που ακόμα είναι διαθέσιμοι και μπορούν να δώσουν λύσεις και οι περισσότεροι με χρήματα που μπορεί να προσφέρει ο Άρης.

 

To Top