ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι δύο δρόμοι: Eίτε πέφτουν υπογραφές, είτε ενεργοποιείται το plan b

Ο Χουλιάν Κουέστα ανανέωσε με τον Άρη και πλέον το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον συμπατριώτη του, Χαβιέ Ματίγια, αλλά και τον Μπρούνο Γκάμα.

Η άρση του ban δίνει την ευχέρεια στον Άρη να κάνει τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές θέτοντας ως προτεραιότητα την διασφάλιση των δικών του “θέλω” και “μπορώ” στο οικονομικό σκέλος της κάθε διαπραγμάτευσης.

Άλλωστε, με τους Ματίγια-Γκάμα, εκεί παρατηρήθηκε η μεγάλη διαφορά, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, όταν και άλλαξαν οι απαιτήσεις από πλευράς παικτών, καθώς αυξήθηκαν…

Όπως προκύπτει, μία ακόμα κουβέντα θα γίνει μαζί τους, ίσως ακόμα και σήμερα. Αν κάποιος, πάντως, έχει μέχρι στιγμής περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνει είναι ο Χαβιέ Ματίγια.

Ακόμα και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, αυτή τη φορά δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να σκεφτούν καλά την πρόταση του Άρη. Είτε θα συμφωνήσουν με τα χρήματα που μπορεί και προσφέρει ο Άρης, είτε θα αποχωρήσουν οριστικά από την ομάδα.

Εξάλλου, οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και εφόσον Ματίγια κατά κύριο λόγο κι έπειτα ο Γκάμα δεν δεχτούν, τότε θα ενεργοποιηθεί το plan b σε μεσαία γραμμή και επίθεση.

To Top