ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιαννιώτας, οι υπόλοιποι Έλληνες και οι προτεραιότητες του Άρη…

Όπως ήταν αναμενόμενο, η άρση του ban απελευθερώνει τον Άρη που μπορεί ανεπηρέαστος να προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και παράλληλα τον μετατρέπει σε απόλυτα δημοφιλή… προορισμό για πολλούς παίκτες.

Στο μυαλό των ιθυνόντων του Άρη πριν την καραντίνα, αλλά και στις συζητήσεις που γινόντουσαν κατά τη διάρκεια αυτής για την “επόμενη μέρα”, ήταν να προστεθεί στην ομάδα περισσότερο… ελληνικό στοιχείο. Οι περιπτώσεις λίγες και οι αξιόλογες ακόμα λιγότερες.

Στη λίστα του Άρη για παράδειγμα εκείνη την περίοδο, ήταν παίκτες όπως ο Κώστας Αποστολάκης, ο Απόστολος Βέλλιος (θυμηθείτε ΕΔΩ) και ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο πρώτος κατέληξε στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ από πολύ νωρίς μέσα στο καλοκαίρι, ενώ ο δεύτερος παραμένει στον Ατρόμητο, μέχρι νεωτέρας, καθώς πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Για τον τελευταίο, δεν υπάρξει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα, καθώς ένα ραντεβού που ήταν προγραμματισμένο να γίνει μετά την άρση του ban, δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Στην ίδια κατηγορία και ο Γιάννης Γιαννιώτας, που έχει κάνει… άνοιγμα για επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ, έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στην Ελλάδα εδώ και αρκετούς μήνες και όπως έχει δηλώσει και  ίδιος σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί ξανά στον Άρη. Φημολογείται μάλιστα πως εκτός του Άρη, έχει προταθεί από τον εκπρόσωπό του και στον ΟΦΗ, σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα.

Ο 27χρονος ακραίος έχει μεν συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν με τον Απόλλωνα Λεμεσού, όμως υπάρχει όρος πως μπορεί να το «σπάσει» με ένα μικρό αντίτιμο, κοντά στις 30.000 ευρώ.

Το αν ο Άρης τελικά επιλέξει να ενισχυθεί και με Έλληνες ποδοσφαιριστές θα φανεί στο άμεσο μέλλον, ωστόσο, οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή είναι από το εξωτερικό.

 

 

 

To Top