ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποστολάκης και Βέλλιος μέσα στο “κάδρο” των επιλογών του Άρη

Στην τελική τους λίστα όσον αφορά υποψήφιους στόχους ενόψει της επόμενης σεζόν έχουν καταλήξει οι άνθρωποι του Άρη. Ήδη έγιναν πολλές συζητήσεις, με τα πρώτα ονόματα που ξεχωρίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την μορφή προς το παρόν σεναρίων.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν, βέβαια, κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει πρώτα να δρομολογηθούν για να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Η πιο σημαντική είναι το θέμα της FIFA, με τους κιτρινόμαυρους να είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο από τη Παγκόσμια Συνομοσπονδία για να μην συνεχιστεί η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών.

Ήδη πάντως στο “κάδρο” των επιλογών ξεχωρίζουν δυο ονόματα, πέρα από αυτό του Τάσου Αυλωνίτη που ήδη έχει γίνει γνωστό.

Το πρώτο αφορά του Κώστα Αποστολάκη του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δεν θα συνεχίσει στην αθηναϊκή ομάδα, αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και αναζητάει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να προχωρήσουν την ανανέωση του Βαγιαννίδη που παίζει στην ίδια θέση και έτσι ο Αποστολάκης θα “βγει στην αγορά” ως ελεύθερος. Ενδιαφέρον υπάρχει ήδη από την Κύπρο, ωστόσο η περίπτωση του Άρη φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική.

Η δεύτερη περίπτωση είναι του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος έχει μεν υπογράψει συμβόλαιο δυο χρόνων με τον Ατρόμητο, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι τους μετά το τέλος (όποτε συμβεί αυτό) της φετινής σεζόν. Ο 28χρονος επιθετικός ήταν και πέρσι από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν τον Άρη, με την προτροπή του Άγγελου Χαριστέα, πριν ακόμη αυτός αναλάβει ρόλο στην ΠΑΕ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε, από τον τότε αθλητικό διευθυντή.

To Top