Οι… “σταθμοί” μέχρι το κομβικό παιχνίδι Άρης-Πανσερραϊκός

Παρά την “τεσσάρα” του Άρη στα Γιαννιτσά το -4 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε…

Δύο αγωνιστικές μεσολαβούν μέχρι την 25η, όταν ο Άρης θα φιλοξενήσει στο “Κλ. Βικελίδης” τον Πανσερραϊκό, ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς.

Αν μέχρι τότε οι Σερραίοι καταφέρουν και διατηρήσουν την διαφορά αλλά και την πρώτη θέση, γίνεται αντιληπτό ότι θα είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τον Άρη που γνωρίζει καλά πλέον ότι χρειάζεται δύο βαθμολογικές απώλειες του Πανσερραϊκού μέχρι το τέλος και απόλυτο νικών από τον ίδιο για να περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ευχής έργον να υπάρξει η πρώτη απώλεια του Πανσερραϊκού στα ερχόμενα δύο παιχνίδι μέχρι το “Κλ. Βικελίδης”, ώστε με νίκη ο Άρης να πάρει στα χέρια του τα ηνία της υπόθεσης ανόδου.

To πρόγραμμα των “κίτρινων” μέχρι το Άρης-Πανσερραϊκός

22/3 Άρης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

29/3 Απόλλων Αρναίας-Άρης

Το πρόγραμμα των Σερραίων

22/3 Πανσερραϊκός-Άρης Ακροποτάμου

29/3 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Πανσερραϊκός

Αφήνουμε προς το παρόν στην άκρη την Καβάλα, που έχει παιχνίδι λιγότερο από τον Άρη, αλλά φιλοξενείται στο “Κλ. Βικελίδης” την 29η αγωνιστική. Ακόμα κι αν παιχτεί η άνοδος μεταξύ Άρη και Καβάλας, οι “κίτρινοι” έχουν την δυνατότητα με νίκη την προτελευταία αγωνιστική να την περάσουν στο βαθμολογικό πίνακα. Για να γίνει φυσικά κάτι τέτοιο, επιβάλλεται να υπάρξει απόλυτο νικών μέχρι τότε από Άρη και Καβάλα.

To Top